Το ελαιοτριβείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε να παράγει το ελαιόλαδο της περιοχής μας από το 1963, όταν ο Νικόλαος Αντωνόπουλος ίδρυσε το πρώτο ελαιοτριβείο στην περιοχή του Αγίου Θωμά Μεσολογγίου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ήταν τότε η εποχή των κλασσικών πιεστηρίων με μηχανήματα μικρής παραγωγικότητας και αρκετά εργατικά χέρια. Το λάδι έβγαινε με μεγάλο κόπο και απαιτούσε πάρα πολύ χρόνο. Καθώς οι ελιές αυξάνονταν χρόνο με το χρόνο, έπρεπε να αυξάνεται και η παραγωγή. Έτσι συνεχώς προστίθενται νέα μηχανήματα στην παραγωγική διαδικασία. Ταυτόχρονα εξελισσόταν και ο ελαιουργικός τομέας σε όλη την Ευρώπη, αλλάζοντας έτσι και στην Ελλάδα τη λειτουργία των ελαιοτριβείων.

Πάνω από μισό αιώνα, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό στους πελάτες μας με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά για την ανθρώπινη Υγεία, αλλά και τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν την πιο γευστική λιπαρή τροφή στη φύση. Γι' αυτό φροντίζουμε να παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που έχουν σχέση με το ελαιόλαδο τόσο από το ελαιοτριβείο όσο και από τα βιολογικά αγροκτήματα που διαθέτουμε.

Στα αγροκτήματά μας καλλιεργούμε 3.000 περίπου ελαιόδεντρα και εσπεριδοειδή παράγοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και γεύσης.

Όλα μας τα προϊόντα τα παράγουμε και τα συσκευάζουμε εμείς οι ίδιοι σε όλα τα στάδια, από την αρχή έως το τελος. Δεν τα δίνουμε σε άλλους να τα παράξουν και να τα συσκευάσουν για εμάς, καθώς διαθέτουμε τις δικές μας πρακτικές και συνταγές που έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα η επιχείρηση διευθύνεται από το Δημήτρη Αντωνόπουλο, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση ως ελαιουργού δεύτερης γενιάς. Με σεβασμό στο ελαιόλαδο και πάθος για την τελειότητα, θέτουμε αυστηρά πρότυπα στην παραγωγή όλων των προϊόντων μας και αναζητούμε απόλυτα ικανοποιημένους και απαιτητικούς πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας Antonoliva club shop

Ενότητες των προϊόντων μας.

Παντρέψαμε την ποιότητα της γεύσης με την υγεία και την ομορφιά. Από το 1963 γράφουμε την ιστορία μας υπεύθυνα και δημιουργούμε εναλλακτικά καινοτόμα προϊόντα για τις ανάγκες της καθημερινότητας, καλύπτοντας όλες τις ηλικίες για άντρες και γυναίκες.

Το αληθινό βιολογικό ελαιόλαδο.

Το ελαιόλαδο μας είναι υψηλής ποιότητας καθώς εξάγεται με παραδοσιακό τρόπο προσεκτικά και με ειδική προεργασία. Εξασφαλίζουμε την πραγματική γεύση και το υψηλό επίπεδο της ποιότητας για τη σωστή ισορροπία της υγείας σας.

Στηρίζουμε την ομορφιά.

Εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας καλύπτουν όλες τις ανάγκες για το πρόσωπο και το σώμα, αξιοποιούμε το βιολογικό ελαιόλαδο και παρακευάζουμε για εσάς προϊόντα ομορφιάς, θεραπευτικά καλλυντικά και ελιξίρια.

Ο κόσμος μας είναι οι ελιές μας.

Όλα βασίζονται στο χρυσό μας, που είναι οι πραγματικές βιολογικές ελιές μας. Οι ποικιλίες που διαθέτουμε είναι οι ντόπιες, οι Καλαμών από τη περιοχή του Μεσολογγίου και οι Τσακιστές. Σας τις προσφέρουμε ολόκληρες ή σε ροδέλες.

Γκουρμέ αρωματικά βιολογικά ελαιόλαδα.

Για παθιασμένους της γεύσης. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα αρωματικών ελαιολάδων που μετατρέπουν τη γεύση σε ένα αληθινό ταξίδι πραγματικής νοστιμιάς στο πιάτο σας.

Γκουρμέ πατέ εξειδικευμένης γεύσης.

Ο καθρέφτης της γεύσης είναι τα βιολογικά πατέ μας. Συνοδεύοντας με ένα ωραίο γεύμα σίγουρα θα καταπλήξετε τους καλεσμένους σας.

Γκουρμέ λιαστές ντομάτες.

Η ντομάτα είναι η καθημερινή διατροφική μας συνήθεια. Διαθέτουμε λοιπόν για την καθημερινότητα σας ένα προϊόν ανωτέρας γεύσης που μπορείτε να το γεύεστε με τα διάφορα φαγητά και τις σαλάτες σας, μετατρέποντας τη γεύση σε απόλαυση.

Ελαιόλαδο κλασσικής ποιότητας.

Η απαλή γεύση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μας θα σας ενθουσιάσει.

Χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου

Τα σαπούνια μας παρασκευάζονται από 100% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χωρίς χρωστικές και χημικές ουσίες, μόνο με πιστοποιημένα αρωματικά αιθέρια έλαια. Είναι αγνά, χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα και διατηρούν τη νεότητα.

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ

Η αξία του ελαιολάδου στην Υγεία μας

Επικοινωνήστε μαζί μας Antonoliva club shop Εταιρικός ιστός φωτογραφιών μας Οι ανακοινώσεις μας Επιστροφή στην κεντρική σελίδα

Open Chat
1
_
Hello! Thanks for visiting my site. Please press Start button to Contact with Antonoliva :)

Start